Ιδρυματικό Αποθετήριο
Πολυτεχνείο Κρήτης
EN  |  EL

Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Χώρος μου

Ατυχήματα και διαχείριση κινδύνου σε εγκαταστάσεις τροφίμων με χρήση αμμωνίας σαν ψυκτικό

Βουζουνεράκης Γεώργιος

Πλήρης Εγγραφή


URI: http://purl.tuc.gr/dl/dias/12F170E6-E5B0-4461-B839-B6C97B3DAE1D
Έτος 2006
Τύπος Μεταπτυχιακή Διατριβή
Άδεια Χρήσης
Λεπτομέρειες
Βιβλιογραφική Αναφορά Γεώργιος Βουζουνεράκης, "Ατυχήματα και διαχείριση κινδύνου σε εγκαταστάσεις τροφίμων με χρήση αμμωνίας σαν ψυκτικό", Μεταπτυχιακή Διατριβή, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης, Χανιά, Ελλάς, 2006. https://doi.org/10.26233/heallink.tuc.14213
Εμφανίζεται στις Συλλογές

Περίληψη

Γενικά στοιχεία -- 2. Ψύξη -- 3. Η αμμωνία -- 4. Διατήρηση τροφίμων -- 5. Κίνδυνοι & οδηγίες για διαρροές αμμωνίας σε εγκαταστάσεις ψύξης -- 6. Βάσεις δεδομένων ατυχημάτων αμμωνίας -- 7. Πρόγραμμα πρόληψης & σχέδιο ανταπόκρισης σε έκτακτες ανάγκες

Διαθέσιμα αρχεία

Υπηρεσίες

Στατιστικά